GUIDO PAUMEN LANDSCHAPSARCHITECTUUR
06-51852937
guido@guidopaumen.com

Daar waar de aanpassingen aan de inrichting van een plangebied nog niet helder zijn en/of hoge eisen aan de uitstraling van een terreininrichting worden gesteld (bv bij horeca, campings, vakantiewoningen en zorgboerderijen) is het aan te bevelen een inrichtingsplan  op te laten stellen. Met behulp van een inrichtingsplan wordt het budget beter benut en kunnen uitvoerende bedrijven beter en vooral scherper calculeren. 

Baten

Het laten uitwerken van een inrichtingsplan is een investering die zich zelf terugverdiend. Om te beginnen wordt het beschikbare budget optimaler benut. Verder verloopt het aanvragen van offertes effectiever en durven bedrijven scherper te calculeren naarmate de plannen concreter zijn. Hierdoor worden minder discussies over improvisaties en bijbehorend meerwerk gevoerd. Klik op een van de afbeeldingen hieronder voor enkele voorbeelden van inrichtingsplannen en de concrete resultaten hiervan. 

Kosten

Als ik een inpassingsplan voor het plangebied heb mogen opstellen dan heb ik reeds gegevens over de hoofdopzet, de ligging, de interne afwikkeling van het plangebied en dergelijke in het archief en in mijn hoofd. Hierdoor ben ik meestal in staat om in relatief weinig tijd een concretisering van de plannen aan te leveren of een inrichtingsschets op te stellen. U moet hierbij denken aan bedragen van 750-1000 euro. 

  

       

Knapesbert 

 

Landgoed de Schans

 

Biej de Vogel

 

 

 

^